Aluat: 500 gr faina 200 ml apa calduta 1 plic drojdie sare Umplutura: 100 gr cascaval 1 cutie ciuperci 250 gr pastrama de curcan patrunjel condimente Altele: 1 ou mac
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste umplutura. Cascavalul si pastrama se dau prin razatoare. Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se amesteca toate si se condimenteaza. Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde mai mari. Se pune in mijloc umplutura si se impacheteaza, ridicand si presand marginile. Se ung boccelutele cu ou si se presara cu mac. Se coc aproximativ 25-30 de minute, pana se rumenesc.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Ce bine arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc Ioana !
RăspundețiȘtergereDe-abea astept sa le pregatesc. Yammi!
RăspundețiȘtergereMultumesc Roz_bonbon :) Daca le faci sa ma anunti cum ti-au iesit ;)
RăspundețiȘtergerearata foarte bine o sa incerc si eu
RăspundețiȘtergereMultumesc ! Sa ai spor ;)
RăspundețiȘtergere