Reteta blat Dragonika
Blat:
7 oua
160 gr faina
160 gr zahar
2 linguri de ulei
1 praf de copt
esenta de rom
Crema:
400 ml lapte
1 budinca de vanilie
50 gr ciocolata
90 gr zahar
200 gr unt
esenta de rom
200 ml frisca lichida
Se mixeaza ouale, zaharul si praful de copt foarte bine pana se fac ca o crema, apoi se adauga faina in ploaie, amestecand usor.
Adaugam uleiul si esenta, amestecam si apoi punem compozitia in tava pe hartie de copt. Se coace la 160C pentru 40-45 minute.
Se face budinca de vanilie in laptele in care s-a topit ciocolata. Se adauga zaharul si esenta de rom.
Se lasa la racit si se amesteca apoi cu untul. Se lasa la rece.
Dupa ce blatul s-a racit, se toarna crema, se niveleaza, apoi prajitura se taie patratele.
Fiecare patrat se orneaza cu frisca.
Arata super! Toata ziua bucataresti cate ceva.
RăspundețiȘtergereTe asteapta un premiu la mine.
餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶
RăspundețiȘtergere