sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Festivalul gastronomic "Pofta buna - voie buna" Timisoara

Tocmai m-am intors de la festival ! Mai multe informatii aici.
Desi ne-am propus sa nu mai mergem la festivaluri aflate la primele editii, acesta avand loc la doar 10 minute de casa am zis ca nu mai riscam sa ramanem flamanzi :)

Va las sa va delectati cu pozele ;) Poate vi se face pofta si dati o tura ... daca sunteti de prin zona. Mai aveti timp pana maine seara ;)




































15 comentarii:

  1. Am inebunit!!!! Nu mai potttttttt!!!!!!!!!!!!!
    Vreau o bomboana de aia ca mor,imi ploua in gura!1!!
    Cate bunatati acolo si eu sunt asa departe!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte fain, Ala! Pozele sunt dementiale :) As veni si eu la Timisoara ...dar 500 de kmmmmm

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ne faci , draga meaaa....ne omori cu zileeee...vai de capul meu!:)))Am vizionat postarea ta , in familie:Luana,Marius si cu mine....si maine suntem si noi in Flavia...nu se poa-te...demential!Ala draga , mi-a dat peste cap toate simtutirle si valorile culinare si dietetice...fondantele alea sunt extraordinare , ce sa mai zic de sarmalele alea?!Si de ciolanele alea afumate?Si de gulasul ala demential?Ce mai?Is dusa...clar!:))
    Exceptional!Multumesc ca am putut viziona asemenea lucruri lumesti si frumoase si apetisante!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaai, Ala, ce poze ne-ai pus!!!

    Stii sa le promovezi festivalul mai bine decat o fac ei :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. super postarea ta!fantastic de frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor, va multumesc ! A fost o oferta destul de variata, mancarea arata foarte bine si era gustoasa. Bomboanele de martipan au fost excelente, iar kurtosul delicios :) Din pacate vremea este cam nasoala, azi a plouat non stop, asa ca s-ar putea sa nu fi mers prea multa lume. Ana-Maria, ati reusit sa ajungeti ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa-ti spun ca am ajuns pe pagina ta curioasa fiind cine este Ala Oancea, pentru ca pe una din fiicele mele o cheama Adela Oancea :-)Nostim, nu?
    Ei si acum am privit pozele...Foarte reusite, vorbesc singure! Totul pare delicios, eu ma dau în vânt dupa fondante si acum ca-l si vad, mi-e tare dor de un Kürtöskalács...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu doar chem prietena cind vreau ceva bun de mincare si îi arat ce mai e nou pe acest Blog :))..de data asta era sa lesine si ea cind a vazut..mai ales purcelul la proţap e bestial . :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Carmen, iti multumesc ! Da ... a fost tare bun kutors-ul :) Chiar ca este o coincidenta de nume, doar ca la mine Ala vine e la Alina ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate,Ala...ai vazut si tu ce vreme cainoasa si ploaioasa a fost duminica,asa ca nu am mai ajuns!:(((((

    RăspundețiȘtergere
  11. Ana-Maria, imi pare rau ca nu ati ajuns :( Pacat de vremea proasta, ca erau tare multe bunatati pe acolo. Am inteles ca se organizeaza si luna viitoare un festival ... cu specific "porcin" :) Sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu o postare si unele poze parca sunt ale mele :D deci...sa inteleg ca stam in aceeasi zona :))) si eu stau la 10 minute de flavia :)))
    Eu sincer nu am ramas asa impresionata de ce era pe acolo, aveam asteptari mai mari. Dar per ansamblu, a fost ok. Unde o sa fie festivalul asta cu specific "porcin" de care zici? Sau nu se stie inca locatia?

    RăspundețiȘtergere
  13. by the way, eu sunt Alexandra, careia ii plac pozele tale cu fluturi, descoperite pe culinario :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Alexandra ! Bine ai venit pe la mine :) Eu nu aveam nu stiu ce asteptari, dat fiindca era prima editie si avand si experinta festivalului de la Buzias... Eu zic ca a fost destul de ok, pacat de vremea proasta ca alta era atmosfera. In Agenda am citit de festivalul "porcin", locatia ar trebui sa fie aceiasi. Sa vedem daca o sa se si tina :)

    RăspundețiȘtergere

Blog
home Blogs - BlogCatalog Blog Directory
LinkPro - Director Web
Gastronomie
Promoveaza, Descopera si Adauga siteuri pe TopDir.ro