Ingrediente: 3 cepe 1 capatana de usturoi 1 kg de ardei iuti 3 kg de rosii ulei sare
Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se adauga ardeii iuti taiati in bucati. Se lasa la calit cateva minute apoi se adauga rosiile decojite taiate cubulete. Se fierbe bine si se fac piure cu blenderul. Se mai fierbe odata, se adauga usturoiul dat prin presa si apoi se pune in borcane. Super !
Se pune in borcane si gata fara alta sterilizare? Cred ca e bun si la ciorbe si la tocana si la pizza si pentru spaghete, e perfect si gustul cred ca e excelent.
La origini satmareanca, actualmente timisoreanca, casatorita cu o persoana deosebita care imi este alaturi din '96 (faceti voi calculele), fire vesela si optimista, sunt software developer (java rules !), ascult muzica rock, iubesc muntele, imi place sa citesc si bineinteles sa gatesc :)
Se pune in borcane si gata fara alta sterilizare? Cred ca e bun si la ciorbe si la tocana si la pizza si pentru spaghete, e perfect si gustul cred ca e excelent.
RăspundețiȘtergereIoana, asa era reteta ... Eu sper sa tina. La gust este excelent ;)
RăspundețiȘtergereDa ce usoara pare reteta,si eu acre tot cumpar de pe aici,nici macar nu sunt bio he he
RăspundețiȘtergereAlina daca pun ardei iute da verde?oare iese ciudat?n am vazut aici ardei iuti rosii,doar din aia mici da sunt mai scumpi
RăspundețiȘtergereSa stii ca este foarte bun ! Nu are nimic daca folosesti ardei iute verde. Gustul o sa fie la fel, doar culoarea o sa difere ;)
RăspundețiȘtergere