marți, 28 iulie 2009

Fursecuri cu gem





Ingrediente:
350 gr faina
200 gr unt
150 gr zahar
1 ou
2 linguri cacao
gem

Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga oul, apoi faina. Se imparte in doua si intr-o jumatate se adauga cacaoa. Se framanta bine, se invelesc in folie de plastic si se lasa pentru 30 de minute la frigider. Se intind apoi doua foi si se decupeaza formele. Se coc 15 minute, se lasa sa se racesca si apoi se ung cu gem si se lipesc.

10 comentarii:

  1. wow ma sono bellissimi!! chissà che buoni!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce dragute sunt floricelele tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos arata! Poti sa imi spui te rog de unde ai cumparat forma pentru a decupa aceste minunatii? Nu am reusit sa gasesc niciunde una care sa decupeze si partea de sus?

    RăspundețiȘtergere
  4. Grazie Federica ! Alison, multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Ioana ! Partea de sus am decupat-o cu o forma normala de floricica cumparata la set cu multe altele, si gaura din mijloc cu un capat detasabil de la pompita de frisca :) Nu este o forma speciala ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am vazut la cineva o forma speciala care decupeaza doua floricele odata una cu gaura si una fara si merge mai repede treaba asa, dar daca nu este ne chinuim cu ce avem. Tot incerc sa dau de o astfel de forma dar nu am gasit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut si eu forma din aia, dar doar pe net ... in magazine n-am gasit decat simple :( Daca vad pe undeva te anunt ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Silviu
    In Ikea sunt forme la pret de 10 lei din inox diverse animale: ren, arici, vulpe, urs, melc, veverita !

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc Silviu pt info ... din pacate la mine in oras nu este Ikea :( Mi-as lua si eu formele alea ;) Mai am si eu cu tot felul de animale :)

    RăspundețiȘtergere

Blog
home Blogs - BlogCatalog Blog Directory
LinkPro - Director Web
Gastronomie
Promoveaza, Descopera si Adauga siteuri pe TopDir.ro