marți, 16 iunie 2009
Parfe de capsuni
Cu resturile de frisca ramase de la semlor am realizat un parfe. Frisca alba am amestecat-o cu gem de capsuni. Intr-o caserola am asezat hartie de copt pe care am udat-o in prealabil ca sa pot sa o aranjez ca lumea. Am turnat 3/4 din frisca cu capsuni, peste ea am asezat pe mijloc restul de frisca cu ness si cacao, pe laterale gem de capsuni, iar peste, restul de frisca cu capsuni. Am dat la congelator. Dupa ce este inghetata, se scoate cu hartia de copt din caserola si se taie felii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
ce bine arata!
RăspundețiȘtergeream citit descrierea retetei, mi-a plouat in gura...inundatie...asa ca am pus gand rau superului...cum se mai racoreste cum i-l atac, pe el si o cutie de capsuni :)
de pofta, scriu si aiurea :) scuze
RăspundețiȘtergereThe fruit parfeit looks creamy and delicious!
RăspundețiȘtergere@ Boscadina: Multumesc ! Stai linistita ... am inteles ce ai scris :)
RăspundețiȘtergere@ Angie: Thank you ! It is very simple to do and very tasty :)
arata tare bine, simplu si racoros. esti de neoprit in bucatarie,felicitari!
RăspundețiȘtergereЧудесно предложение!Имам награда за теб.Поздрави!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos Flori !
RăspundețiȘtergereNanita, благодаря ви много за възлагане. Много е красива!
RăspundețiȘtergeresuperb!!! ai un premiu la mine!!!
RăspundețiȘtergereDelicios!
RăspundețiȘtergerearata delicios!si cred ca si gustul e la fel!
RăspundețiȘtergereAla draga,ai si la mine 2 premii! Pup!
RăspundețiȘtergereAla te astept cu doua premii racoroase de vara.
RăspundețiȘtergereAna Araki, Miha, Claudia-Maria: va multumesc mult de tot pentru premii !
RăspundețiȘtergereDidona, Compadvice: ma bucur ca va place parfeul meu ;)