tag:blogger.com,1999:blog-6630814969313970010.post6080822477862609182..comments2024-02-11T22:00:49.516+02:00Comments on Ala's Cooking: Strudel cu mereAla Oanceahttp://www.blogger.com/profile/09310581629288771215noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6630814969313970010.post-31715175549087322722009-11-17T09:09:35.155+02:002009-11-17T09:09:35.155+02:00Multumesc Mika ! Da, asa se face ca la carte ;)Multumesc Mika ! Da, asa se face ca la carte ;)Ala Oanceahttps://www.blogger.com/profile/09310581629288771215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6630814969313970010.post-53424049871443272372009-11-13T21:22:50.931+02:002009-11-13T21:22:50.931+02:00felicitari pt blog si pt celelalte retete !multa s...felicitari pt blog si pt celelalte retete !multa sanatate si mult succes!mika65noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6630814969313970010.post-51645908833134819182009-11-13T21:20:19.988+02:002009-11-13T21:20:19.988+02:00si se adauga si o lingura de otet 2 ulei+faina tip...si se adauga si o lingura de otet 2 ulei+faina tip 000mika65noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6630814969313970010.post-64466348613323646882009-11-13T21:18:03.139+02:002009-11-13T21:18:03.139+02:00e cam incompleta reteta ta,acest aluat se framanta...e cam incompleta reteta ta,acest aluat se framanta f bine apoi se lasa impartit in bucati cat se foloseste odata ,dupa ce s-a odihnit suficient unse cu ulei pt a nu se usca si acoperite ,se i-a cate o turta se intinde la inceput cu sucitorul apoi se incepe acel proces destul de complicat pt cei ce nu cunosc tactica banateana,se trage cu mana roata roata.bineneteles acest aluat trebue sa fie pe o fata de masa curata sau ceva special ce il folositi doar pt asa ceva,se tot trage de aluat pana ramane fff subtire"ca foaia de hartie"apoi se pune merele dar intai se calesc putin cu unt si zahar dar nu se rad pe razatoare se dau pe robot felii subtiri ,nu e cazu nici de gris de nimic doar scortisoara.cu ajutorul fetei de masa se ruleaza nu inainte de a fi stropita cu ulei sau pensulata cu unt topit,e exceptional strudelu dar necesita ceva experienta si rabdare.mika65noreply@blogger.com