miercuri, 9 decembrie 2009

Cartofi crocanti cu telemea si crenvursti





Ingrediente:
cartofi
sare, piper, boia
ulei de masline
telemea
crenvursti de pui

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete, se pun in tava, se stopesc cu ulei de masline si se condimenteaza. Se prajesc in cuptor, iar cand sunt gata se presara cu telemea rasa si se pun din loc in loc crenvurstii taiati in patru si crestati la capete. Se mai lasa in cuptor 5-10 minute.

3 comentarii:

  1. Cam cat dureaza pana se prajesc cartofii in cuptor? Mie nu-mi ies niciodata crocanti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dureaza aprox 30-40 de minute. La inceput ii las la programul traditional, fara ventilatie, apoi cand incep sa se rumeneasca pun pe programul de gratinare, cu ventilatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Thank you dear Duchess ! You are welcome anytime ;)

    RăspundețiȘtergere

Blog
home Blogs - BlogCatalog Blog Directory
LinkPro - Director Web
Gastronomie
Promoveaza, Descopera si Adauga siteuri pe TopDir.ro